Despre Noi

Suntem o compania olandeza infintata in anul 1987. Prima clinica privata din Romania am deschis-o in anul 1997. De atunci am ajuns la 14 clinici in cele mai importante orase din Romania
ON CLINIC reprezinta o retea internationala de clinici medicale profilate pe diagnosticul si tratamentul afectiunilor canalului anorectal, disfunctiilor sexuale, ulcerelor varicoase, ranilor deschise si celor cauzate de diabet precum si afectiunilor dermatologice, cu precadere psoriaziss si acnee prin clinica Psoremiss.
Nascute din încercarea de a depasi multiplele imperfectiuni ale interventiilor chirurgicale clasice, metodele terapeutice folosite în Clinicile On Clinic s-au dezvoltat ca o alternativa viabila la metodele operatorii.
Rezultatele excelente în cele maimulte din cazuri au condus în timp la scaderea drastica a numarului de bolnavi care se adreseaza metodelor chirurgicale clasice..
Suntem prezenti in Romania din anul 1997. EXPERIENTA DOVEDESTE COMPETENTA!

 

Clinica Psoremiss trateaza Psoriazis fara corticoizi prin tratamentele speciale de la Marea Moarta, cu rezultate foarte bune pentru: psoriazis, acnee si imbatranire cutanata.