Medici Psoremiss

Dr. Carmen Comanescu

Dr. CARMEN COMANESCU este medic primar dermatovenerolog si Doctor in Stiinte Medicale din 2006, cu teza de doctorat : " Studii clinice, histopatologice si terapeutice in psoriazis ". Dr. CARMEN COMANESCU a participat la numeroase congrese si simpozioane nationale si internationale.

Dr. Smadea Irena

Dr. Smadea Irene este Medic Primar Dermato-Venerolog si are Competenta pentru Dermato-Cosmetica Consultatiile se fac numai in baza programarii.

Dr. Toader Mihaela Paula

Dr. TOADER MIHAELA-PAULA este medicul Clinicii Psoremiss din anul 2012. Este doctor in medicina, cadru universitar al Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa"din Iasi. Anii de formare profesionala continua, experienta si participarile la congrese de specialitate interne si internationale i-au adus o cazuistica extrem de vasta de zeci de mii de pacienti tratati

Dr. Voinescu Flavia

Doamna Dr. Voinescu Flavia are o experienta de peste 34 ani, o cauzistica impresionanta: zeci de mii de pacienti. cu participari la congrese de specialitate interne si internatinale.

Dr. Teodorescu Cezara

Dr. Teodorescu Cezara a participat la numeroase congrese si simpozioane nationale si internationale. Serviciile medicale oferite in Clinica Psoremiss Rm. Valcea sunt: - Consultatie; - Stabilire diagnostic; Recomandare tratament; Interpretare analize; Control

Dr. Timar Mariana

Doamna Timar Mariana este medicul Clinicii Psoremiss, medic primar Dermatolog si doctor in sitiinte medicale. Consultatiile se fac numai in baza programarii!

Dr. Cretu Maria

Activeaza in cadrul Medical On Group Piatra Neamt, clinica Psoremiss, din anul 2009, tratand cu succes peste 800 de pacienti din judetul Neamt si zonele limitrofe.