Sari la conținut

Tratament Psoriazis la Clinica Psoremiss

  • de

Specific pentru clinica Psoremiss este tratamentul pentru psoriazis. Cremele noastre au o formula unica in lume care asigura un nivel de siguranta ridicat pentru pacient. Este un tratament fara durere, adaptat pentru pacienti, adica ungunetele nu au un miros puternic sau deranjant.
Boala psoriazis se prezinta in mai multe forme:
Psoriazis vulgar – aceasta este forma cea mai comuna (cca. 80% din formele de psoriazis), psoriazis palmoplantar pustulos si psoirazisul inversat.


Toate aceste forme ale psoriazisului se trateaza la clinica Psoremiss cu succes, tratamentul si terapia au evoluat in timp pentru a preintampina necesitatile pacientului.
Cremele noastre sunt aprobate de Ministerul Sanatatii din Romania si au eficienta ridicata in formaele moderate si incipiente de psoriazis.
Tratamentul in psoriazis are diferite formule la acest moment in lume, iar noi ne bucuram de aceasta inovatie.
Gudroanele, adica ceea ce contin cremele noastre se pot regasi in tratamentul pentru psoriazis inca de acum 800-1000 de ani, deci terapia este cunoscuta in lume.
Acest amestec de petrol-carbune-alge fiind foarte eficient pentru pacientul cu psoriazis si de aceea va invitam sa incercati tratametele clinicii noastre.
La clinica Psoremiss puteti veni la consultatii pentru intreaga patologie dermatologica, la orice varsta, absolut toate afectiunile dermatologice isi pot gasi rezolvarea aici.