Sari la conținut

Tratamentul psoriazisului la clinica Psoremiss

  • de

Clinica Psoremiss este o clinica medicala ultraspecializata in tratamentul psoriazisului, boala cu evolutie cronica, cu perioade in care exista leziuni cutanate ce pot alterna cu perioade in care nu exista nici un fel de manifestari clinice, chiar si in lipsa unui tratament.
Atunci cand leziunile sunt manifeste pot sa determine un discomfort major pacientului, mai ales atunci cand sunt localizate pe zone intinse sau pe zone care sunt vizibile, precum palmele sau fata si atunci este nevoie de tratament.
De regula, in formele usoare, este suficient tratamentul local.


Atrofia cutanata sau subtierea pieli, cu o consecinta estetica neplacuta mai ales in cazul in care leziunile sunt la vedere si devine vizibila vascularizatia din cauza subtierii pieli.
Tratamentul Psoremiss care contine gudroane care sunt folosite de multa vreme in tratamentul bolii psoriazice pentru ca sunt eficiente prin actiunea reductoare, antipluriginoasa si antiimflamatorie, reducand astfel atat roseata cat si descuamarea de la nivelul leziunilor cutanate de tip psoriazis.
Tratamentul trebuie sa fie de lunga durata, exista o perioada mai lunga in care pacinetul trebuie sa aiba rabdare si sa fie perseverent cu acest tratament pentru a obtine o piele curata insa perioada in care nu exista manifestari clinice este de mai lunga durata. De asemena si efectele adverse sunt mai putine si mai putin periculoase.
Aceste efecte adverse ale tratamentului Psoremiss sunt reactiile iritative locale sau reactii alergice locale sau asanumitele reactii fototoxice locale, acest lucru inseamna ca dupa utilizarea cremelor de la Psoremiss este interzisa expunerea la soare pentru a nu dezvolta reactii adverse (alergice sau iritative) din cauza tratamentului.
Pe de alta parte, beneficiile tratamentului constau in perioade mult mai lungi fara manifestari clinice, odata ce aceasta stare de fapt a fost obtinuta.

In concluzie, daca boala nu este severa si leziunile cutanate sunt deranjante, tratamentul Psoremiss este cea mai buna alternativa, cu conditia ca tratamentul sa fie respectat asa cum este prescris si sa fie urmat o perioada suficienta de timp pentru a obtine rezultatele dorite.
Pentru orice leziune cutanata, indiferent de aspectul ei, indiferent de cum vi se pare Dvs. ca arata, trebuie sa faceti un consult la medicul specialist dermatolog, pentru ca nu toate leziunele cutanato-scuamoase sunt psoriazis si nu toti pacientii cu psoriazis prezinta aceeasi forma de psoriazis. Deci este nevoie de un consult de specialitate pentru diagnostic si pentru un tratament corect si potrivit pentru fiecare pacient in parte.